top of page

Ako môžeš jednoduchou zmenou ČISTIACICH PROSTRIEDKOV zlepšiť svoj zdravotný stav?

fithits Čistiace prostriedky a pracie prostriedky používa každý z nás v dosť veľkom množstve a pomerne často. Hygiena a čistota sú dnes základom života.


Počas pandémie sa nároky na hygienu ešte obzvlášť zvýšili. Avšak niekedy sa také množstvo chémie niekde predsa len "podpíše".

.


eko pranie
Cistiace prostriedky môžeme jednoducho zmeniť za nedráždivé.

Existuje veľa príbehov ľudí, alebo ich detí, ktorí mali zdravotné komplikácie a problémy a museli sa vzdať kompletne všetkých cistiacich prostriedkov, pracích prostriedkov i klasických mydiel. Jednoducho museli prejsť na úplne iný druh čistiacich a pracích produktov.


Dôvod?

Ťažké alergické reakcie, veľké podráždenia, astma, dýchacie problémy, problémy s podráždením očí a podobne. Pracie prostriedky sa dostávajú na bielizni bezprostredne do kontaktu s telom a pokožkou, jedná sa nielen o pracie prášky a gély, ale aj o aviváže.


Čistiace prostriedky, ktoré sa v domácnosti používajú, obsahujú zase prchavé látky, ktoré sú syntetického pôvodu a v problematických prípadoch môžu jednoducho príliš dráždiť.


Preto, ak trpíte alergiami, precitlivenosťou pokožky, podráždeniami, prípadne astmou a dýchacími problémami, skúste jednoducho zmeniť čistiace prostriedky.


Aké prostriedky mám však teda používať?

Ak ste sa v podobnej situácii ocitli aj vy, nezúfajte! Existuje nedráždivá alebo menej dráždivá alternatíva, ktorá sa dá začať používať miesto bežných čistiacich a pracích prostriedkov.


Pýtate sa o čo presne ide? Hneď sa to dozviete!



eko cistiace prostriedky
Siahnite po menej dráždivej alternatíve čistiacich a pracích prostriedkov.

Existuje variant pracích i čistiacich prostriedkov, ktorý je prírodný, a tým pádom oveľa menej dráždivý a pohodlnejší pre telo. Nazýva sa v online svete ekologicke cistiace prostriedky a ekologicke pracie prostriedky.


Neobsahujú niektoré chemické látky ako bežné prostriedky a je to práve ich zloženie, ktorým sa odlišujú od konvenčnej drogérie. Žiadne fosfáty, umelé optické rozjasňovače, ropa a ropné deriváty, chemické bielidlá a podobne.


Eko prostriedky sú jednoducho odbúrateľné v prírode, takže ich zloženie je naozaj nedráždivé. Dokonca existujú prášky a pracie gély aj úplne bez vône. Zelená značka Sonett ich má vo svojej ponuke. S obľubou už pomohla mnohým zákazníkom nielen v Európe. Tento rok získal Sonett v Nemecku cenu za UDRŽATEĽNOSŤ 2022. za svoj prínos v rozvoji trvalej udržateľnosti v spoločnosti.



sonett
Zelená eko značka čistiacich a pracích prostriedkov Sonett

Je Sonett jedinou Eko značkou?

Eko značiek je viacero. Okrem Sonettu vám môžeme stručne predstaviť značku Ecover, ktorá okrem iného úspešne vyrába jeden z najlepších Eko pracích gélov podľa viacerých hodnotení na internete. Okrem toho má výborne prírodné čistiace prostriedky,ktoré sú nielen jedinečné z zložení bez syntetických zložiek, ale aj naozaj fungujú a čistia,


Pokiaľ teda trpíš alergiami a problémami s pokožkou, precitlivenosťou, astmou a dýchacími problémami, skús zmeniť čistiace a pracie prostriedky na EKO a uživaj si život ešte viac a pohodlnejšie!


Klikni na linky v tomto článku a pozri si konkrétne ekologické čistiace prostriedky v e-shope v SR. Sleduj nás a zdieľaj :) fithits


ecover
Jeden z najlepších Eko pracích gélov, Ecover tekutý univerzálny prostriedok na 42 praní!




208 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page