top of page
  • info

Detská izba plná skvelej inšpirácie!

Aj deti potrebujú svoje zákutia a priestor, kde sa cítia bezpečne, majú tam svoje obľúbené veci a tie ich sprevádzajú životom rastu a dospievania. To akými predmetmi a vecami ich obklopíte značne formuje ich prežívanie. Byť dieťaťom – veď na to si každý určite aj sám spomenie. Hračky sú pre vás najdôležitejšie na svete, no a zavše sa tešíte domov, aby ste sa s nimi konečne mohli pohrať. Svet detí je krásny, plný snov a fantázie či predstáv o budúcom živote.


detská izba

Detská izba je pre dieťa doslova útočiskom, má v nej súkromie, alebo ju zdieľa so súrodencami. Jej zariadenie by preto malo vytvárať deťom priestor na relax ale aj štúdium či hry, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou detského sveta. Na to,, aby ste ju zariadili pohodlne a pritom možno aj prakticky, hravo či interaktívne nie je potrebné veľa. Závisí, samozrejme, aký veľký priestor máte. Rozhodne okrem postele a pracovného stola, potrebujete aj úložné priestory na hračky, knihy a ďalšie poklady detskej duše. Skvelým prvkom, ktorý slúži jednak na relaxovanie, hry, ale napríklad na pohodlnejšie čítanie a sedenie sú sedacie vaky pre deti. Sú skvelým spôsobom, ako deťom vytvoriť naozaj útulné prostredie a pritom aj podporiť ich sústredenie a koncentráciu pri štúdiu. Deti sedacie vaky milujú a radi na nich oddychujú či sa len tak hrajú.


detská izba a sedací vak

Nie je na škodu nejaké si skúsiť zadovážiť, aby ste to vyskúšali na vlastnej koži. Navyše krásne farebné prevedenia, ktoré sedacie vaky majú prinesú do detskej izby kúsok dizajnu a najmä živých a pozitívnych farieb. Samozrejme zladiť ich môžete s interiérom alebo obľúbenou farbou dieťaťa. Nemusíte sa báť, že si nevyberiete, nakoľko sme videli ponuku a farieb je v nej neúrekom, naozaj! Detská izba je so sedacími vakmi naozaj pohodlnejšia a dieťa si na vaku môže napríklad čítať alebo sledovať televíziu. Tvar sa prispôsobí telu, takže je zabezpečené omnoho lepšie pohodlie.

 

0 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page