top of page
  • info

Farbenie vlasov je úplne normálne

Človek počuje všeličo v dnešnej dobe no a to, že farbiť si vlasy je niečo nenormálne a neprirodzené...Prečo by malo byť? Nakoniec sú to vaše vlasy a môžete si s nimi robiť čo len chcete. Farbenie vlasov či make up objavili ženy už veľi dávno a ktovie, možno to bol nejaký muž, ktorý tento objav urobil, to naozaj nevieme, ale rozhodne mu ďakujeme- Ni eje totiž nič horšie, ako sa cítiť pod psa vždy, keď sa pozriete na svoje prešedivelé vlasy. Problém je vtedy, keď sa vaše estetické cítennie pritom búri. Niekomu sa šedivé vlasy hodia a je s tým úplne stotožnený. No v mnohých prípadoch to je čistá katastrofa a musíte – resp. chcete siahnuť na farby na vlasy, aby vám okamžite pomohli vyzerať lepšie. Problém nastáva pri syntetických farbách, keď sa nimi telo presýti a vlasy sa začnú ničiť. Ale ani vtedy nemusíte ostať šedivý či fádny. Existuje henna a prírodné farby na vlasy, ktoré majú len šetrné prírodné zložky.


farbenie vlasov

Podobné farbenie bude teda pôsobiť na farbu a vlasy vytónuje a ofarbí, no henna má aj regeneračné účinky a tie dokážu pekne ošetriť vlas a jeho štruktúru. Navyše sú vlasy po podobných farbách na vlasy príjemné a lesklé. Je teda skvelé, môcť si zmeniť účes a aj farbu vlasov. Pri prírodnom farbení však nie je možné zosvetlenie vlasu – to je zatiaľ jediné obmedzenie, ktoré nás napadá.


farbenie vlasov

Upravené vlasy sú akoby našou vizitkou. Hneď sa dá z nich odčítať, či ste unavení, chorí alebo nemáte čas či to, že vám na sebe a vzhľade veľmi záleží a dosť doňho investujete. Ľudia sme rôzni a aj toto riešime naozaj rôzne. Ale vyzerať dobre, upravene a tak, aby ste boli so sebou spokojní, je rozhodne vašim právom. Nebojte sa postarať sa o sebe, dobre sa obliecť či nalíčiť, nie je na tom nič zlé a práve naopak, ak vám niečo pomôže a zvýši sebavedomie, určite to treba využiť. Sebavedomie, sebaúcta a nakoniec sebaláska sú dnes často skloňované pojmy a chcú nám povedať, aby sme sa necítili zle, keď chceme konečne niečo pre seba urobiť. Ostatní nás určite podporia, to sa nebojte.

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page