top of page
  • info

Sedačka a nábytok, ktoré rozhodne musíte mať!

Keď je reč o veciach ako je nábytok, rozhodne nás bavia! Predstavujú totiž spôsob, ako doma relaxovať. Nový nábytok dodá mnoho energie priestoru a vy sa budete cítiť ako znovuzrodení. Niekedy je nové zariadenie spôsob ako zmeniť svoj život.


sedačka

Aj keď sa to nezdá, zariadenie, dizajn, tvary, farby a materiály robia prostredie s určitou atmosférou. Zharmonizované a zladené farby a nábytok pôsobia aj na človeka a jeho pocity. Starý zanedbaný nábytok potrebuje buď rekonštrukciu alebo výmenu. Stará energia má svoj šmrnc a šik v zmysle retro a vintage štýlu, avšak mala by byť udržiavaná, aby pôsobila štýlovo a pozitívne.


Sedačka a nábytok a ich rozmiestnenie

Umiestnenie nábytku, to je naozaj celá veda! Zaoberá sa ňou aj umenie feng shui, ktoré sme už v niektorých článkoch spomínali.

Nábytok pôsobí dobre a sediaci sa cíti pohodlne a bezpečne, keď je sedačka umiestnená tak, aby ste mali rozhľad po miestnosti a dobrý prehľad o dverách. Výhľad na dvere a stena za chrbtom je výborná pozícia, ako umiestniť sedačku či posteľ. Feng Shui to rozhodne odporúča.

Mnoho ľudí a najmä žien si svoj nábytok usporadúva samo. Baví ich to! Je to tak kreatívne a povznášajúce, že sa na to tešia. No a pokiaľ vzťah k dizajnu nemáte, vždy si môžete najať interiérového dizanéra. Priestor pôsobí tak skvelo, keď je starostlivo navrhnutý.


Prečo túto sedačku musíte mať?

Pretože je rozhodne cool a trendy! Táto sedačka u nás vyhrala, pretože je dizajnovo moderná, pohodlná, dá sa kúpiť v rôznych farebných prevedeniach a vyzerá perfektne! Vintage štýl ide tento rok do módy a sedačka Bruno

má náznak vintage štýlu a mäkké moderné čalúnenie. Je to kúsok, ktorý oceníte a prinesie perfektný dizajn. Veď pozrite na tie nožičky! Jednoducho nádhera.


sedačka Bruno

Čoskoro sa iste zase pozrieme na ďalšie zaujímavé kúsky nábytku či iných produktov, ktoré sú dnes rozhodne in :-)



10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page