top of page
  • info

Zvažujete kúpu novej sedačky? Pozrite tipy na čo nezabudnúť

Nábytok rozoberáme často, pretože nás obklopuje naozaj všade v našom živote. Či už je to doma, v práci, dokonca aj vonku alebo v nákupnom centre, kaviarni, reštaurácii, na chate či na záhrade. Jednoducho predstavuje praktickú súčasť nášho života. Pokiaľ ste dizajnový a vizuály typ, rozhodne si dajte záležať na výbere svojich nových kúskov, aby vám prinášali radosť a dobrý pocit. Nájdite kúsok, ktorý vás osloví a prehovorí k vášmu estetickému cíteniu. Sedačky si dnes viete objednať v rôznych prevedeniach a najmä si môžete vybrať povrchovú úpravu – teda farbu sedačky a druh materiálu, ktorý na nej chcete mať. I keď si na svoju sedačku nejaké tie týždne počkáte, rozhodne to stojí zato!


kúpa novej sedačky

Výber dizajnu je teda vec prvá, no rozhodnite sa správne práve pre farbu. Pokiaľ máte nábytok bledý alebo neutrálny, môžete si dovoliť sedačku v kontrastnej výraznejšej farbe, ktorá bude naozaj dominantou v miestnosti. Naopak, ak máte tmavý nábytok, voľte sedačku buď v podobnom odtieni, alebo v neutrálnej farbe, aby sa tie dva farebné odtiene nebili. Mali by pôsobiť ladne do jedného príjemného harmonického celku, ako to už pri dizajne býva.


kúpa novej sedačky

Dôležité je zvoliť aj správny rozmer a v prípade, ak je to sedacka l – tak aj správnu stranu, na ktorú bude „Lko“ otočené. Zväčša sa uvádza strana čelného pohľadu, ale vždy sa môžete u predajcov uistiť, ak si nie ste v tomto istí. Správny smer je totiž pri obľúbenom lkovom tvare dosť dôležitý. Nechajte si sedačku priviesť až domov, mnoho spoločností to už dnes ponúka, rozhodne je to pohodlnejšie, ako si zháňať svoje auto a ľudí na vynesenie nábytku. Aj keby bolo treba za túto službu priplatiť, vhoďte si ju do svojho rozpočtu za sedačku už vopred, aby ste s tým počítali a mali komfort. Kúpa novej sedačky tak bude veľmi príjemným zážitkom, ktorý vám prinesie radosť a krajšie bývanie.

0 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page