top of page
  • Obrázek autoraViki

Môj obľúbený make up look

Aktualizováno: 9. 3. 2021

fithits Môžem o sebe povedať že make up a líčenie ma vážne bavia. Líčiť som sa začala dosť skoro. Keď som mala 15 rokov, skúšala som všetky produkty, ktoré využívala moja mama :). Postupne som si obľúbila produkty, ktoré som skúšala od rôznych značiek. Moje najobľúbenejšie make up looks sú však tie, ktoré ukážu prirodzenú krásu, a ktoré nie sú príliš prehnané a môžeme ich nosiť v každodennom živote, do práce, školy, vo voľnom čase, či s kamarátmi.


Creative make up look, blog
Jedno z kreatívnych líčení, ktoré si Viki vyrobila :)
Môžeme si spolu prejsť moju každodennú make up rutinu, vďaka ktorej sa snažím vyzerať prirodzene a naturálne.

Moju make up rutinu vždy začnem s make upom na pleť. Toto je najdôležitejší a najťažší krok kvôli tomu, že nie vždy sa vieme trafiť do odtieňa pokožky tváre. Môj trik, ktorý používam často je, že pri každom make upe si nanesiem kvapku na zápästie a prirovnám si odtieň make upu k pokožke na krku. Tento krok je dôležitý, pretože ak si nevyberiem správny odtieň, ktorý bude podobný k odtieňu krku, mám dve rozdielne farby tváre a krku. Tvár máme často krát svetlejšiu než pokožku krku, čiže je najlepšie si zistiť odtieň najbližší k odtieňu krku. Ak ste našli dokonalý odtieň make upu, ďalšie kroky sú už omnoho ľahšie.


Môj obľúbený make up look, blog
Hra s očnými tieňmi vytvára jemné a kreatívne líčenie.
Môj najobľúbenejší produkt je highlighger, v preklade rozjasňovač.

Nanáša sa na nos a líca avšak ja ho nanášam aj pod obočie a do kútikov očí. Môj názor je, že všetko, čo pokazím, rozjasňovač napraví :).

Ďalšia vec, ktorú robím, je úprava obočia ! Moje obočie je dosť tenké a nie je rovnako dlhé, takže jeho vyplňovaniu venujem dosť času.

Keby som si mala vybrať jeden "makeupový" kúsok, ktorý si prinesiem na opustený ostrov, bol by to určite môj produkt na obočie :).

K úprave a vyplneniu obočia používam tiene na obočie a veľmi tenký štetec, ktorý vie robiť tenké čiary. Počnúc vonkajším okrajom, kreslím jemné čiary, kým nevytvorím celé obočie.




Nakoniec použijem tiene na oči a špirálu. Aby riasy vyzerali extra dlhé, používam tri rôzne druhy špirály s rôznymi tipmi štetiny na špirále. Očné tiene pre prirodzený vzhľad by mali byť od vnútra oka svetlé a na vonkajšom okraji očného viečka zase tmavé.

Očné tiene sú moja najobľúbenejšia časť.

Je nespočetne množstvo farieb a štýlov, ktoré môžete vyskúšať podla nálady, v ktorej sa ráno zobudíte :). Fotografie v tomto príspevku sú rôzne štýly a nálady očných tieňov, ktoré som za posledný rok vyskúšala.



Nakoniec, pokiaľ ide o líčenie, myslím si, že je nesmierne dôležité, aby ste našli to, čo vám vyhovuje, a toho sa držte.

To, že rada nechám svoju prirodzenú pokožku presvitať a používam farby na pery, ktoré vyzerajú ako moja prirodzená farba, ešte neznamená, že to je vzhľad, ktorý milujete pre seba aj vy! Dajte si teda čas na to, aby ste si vybrali make up vzhľad, ktorý sa vám páči, a vyskúšajte rôzne produkty, kým nenájdete tie, vďaka ktorým sa budete cítiť úžasne a krásne! :)

Pretože to je to, čo ste - úžasné a krásne.


Dúfam, že sa vám tento blogový príspevok páčil a našli ste niekoľko postupov alebo inšpirácií, ktoré môžete vyskúšať :).


#krasa #fithits #makeup #blogokrase #oblubenymakeuplook #tipypremakeup

48 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page