top of page

Príbeh firmy s jedinečnou ponukou elegantného a originálneho nábytku ǀ ELPO

Aktualizováno: 23. 9. 2022

fithits Náš domov, či kanceláriu chceme mať krásnu, zariadenú originálnym a štýlovým nábytkom. Ak vás už omrzeli bežné kúsky reťazcov, siahnite po niečom jedinečnom!


Firma ELPO nábytok vznikla už v roku 1991. Šikovný podnikateľ si začal plniť svoj sen. Keď začínal pôsobenie na slovenskom trhu, bola firma najskôr výrobcom nábytku s vlastným jedinečným výrobným programom. Behom času sa z výroby stala obchodná sieť s nábytkom, ktorá začala zásobovať okolo 100 predajní na Slovensku. Neskôr sa Elpo začalo venovať predovšetkým veľkoobchodnej činnosti a zásobovaniu predajní s nábytkom originálnymi kúskami jedinečného a elegantného nábytku od zahraničných obchodných partnerov. Medzi portfóliom ELPO nábytku nájdete napríklad krásne kúsky sedačiek, originálnych postelí, dokonca i skrine s moderným dizajnom a osobitými farebnými kombináciami, či iné kusy nábytku a bytových doplnkov, ktoré zažiaria takmer v každom interiéri.



nábytok
Elpo nábytok ponúka originálne modely nábytku za skvelé ceny.


Keď je nábytok vášňou

V dnešnom unáhlenom svete plnom obchodných reťazcov a nadnárodných firiem je v odvetví s nábytkom veľmi ťažké prežiť a zachovať si správne zapálenie a vášeň pre vec. To je však jednou z najdôležitejších motivácií, aby sa dali prekonať náročnejšie obdobia. Keď je predaj nábytku vášňou, jednoducho nemôžete prestať! Kúsky, ktoré v Elpe nájdete a ktoré si tu zároveň priamo v e-shope viete objednať, sú jedinečné tým, že ich nekúpite takmer nikde inde. Momentálne upgradovala firma nový krásny e-shop, kde nájdete dizajnový nábytok za veľmi rozumné a dobré ceny. Síce je na objednávku, avšak určite sa oplatí počkať! Aspoň sa budete môcť tešiť dlhší čas :)



skrine
Elpo nábytok krásna šatníková skriňa MAJA 9.

Elegancia je ich štýl!

Elegancia je presne pojem, ktorým by sa dal nábytok v elpo-nabytok.sk pomenovať. Skvele sa hodí do moderného interiéru. Dizajnové prevedenie je oku lahodiace a keď si prezeráte ponuku, hneď by ste mnohé kúsky chceli mať doma. Lacne skrine sú dnes vyhľadávané, avšak dobrý dizajn a navyše rozumná cena, tie sú vyhľadávané ešte viac. Pevný kvalitný materiál predurčuje skrine k dlhej životnosti a menšej hrozbe poškodenia.



lacne skrine
Jednotlivé kusy si môžete aj pekne vyskladať. Lacné skrine určite potešia!

Ako môžete využiť u seba doma alebo v interiéri jednotlivé kúsky z Elpo nábytku, dizajnérske rady i konkrétne modely, to všetko sa dočítate v ďalšom článku o nábytku už čoskoro :)

Pokiaľ vás príbeh firmy ELPO nábytok zaujal a chceli by ste si pozrieť ich originálnu ponuku kvalitného nábytku, kliknite na linky v tomto článku! :)

195 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page