top of page
  • info

Aj v malom priestore je možný interiérový dizajn

Ak bývate v malom byte, nemusíte zúfať. Interiérový dizajn sa dá vyčarovať úplne všade a priestor môže pôsobiť väčší, jasnejší či usporiadanejší. Stačí si vybrať pár dôležitých kúskov nábytku a je to. Obývačka, tak tá má vo veciach jasno! Hlavným kúskom je sedačka. Pokiaľ máte menšiu miestnosť alebo jednoizbový byt či garsónku, rozhodne sa bude hodiť sedačka l. Sedačko do L je totiž veľmi praktická a vyzerá výborne. Hodí sa do rohu miestnosti alebo aj na stred k stene. Mnohé sa dajú aj rozkladať, čím sa ušetrí priestor na posteľ v malom bytíku. Sedačka môže byť cez deň sedačkou a v noci sa premení na miesto na spanie. Čiže sa dá prakticky prispôsobovať potrebám. Navyše čalúnené sedačky sú dnes veľmi moderné a trendy. Rozhodne si môžete vybrať niektorú modernú farbu a doladiť ju ďalšími kúskami nábytku.


interiérový dizajn

Steny si v malých priestoroch nechajte biele, prinesú priestoru viac svetla a biela opticky zväčšuje. Útulnosť zase dodáte priestoru  záclonami a príjemným kobercom. No a stolík pod TV či komoda môžu uzatvárať najdôležitejšie kúsky nábytku v malom priestore. Pokiaľ nemáte vstavané skrine, určite budete potrebovať aj nejakú šatníkovú skriňu. Môžete si pozrieť model so zrkadlo, ktoré priestor pekne otvorí a opticky zväčší.


police

No a tajomstvo krásneho priestoru tkvie v detailoch a doplnkoch. Môžete si nimi priestor skrášliť a dekorovať podľa vášho vkusu. Základ je zvoliť si farebnú paletu, asi do 3 odtieňov, ktoré spolu pekne ladia, a tých sa držať - i keď tento rok bude v móde aj eklektický štýl. Neutrálne farby doplňte jednou, ktorá vytvorí akcent. Skvelým spôsobom, keď si dizajnujete domov sami je inšpirovať sa v časopisoch alebo na internetových stránkach podobného zamerania. Tam nájdete množstvo zaujímavých a moderných nápadov, aranžmánov a konkrétne zariadených miestností. Rozhodne sa dá inšpirovať a nájsť niečo, čo sa bude páčiť aj vám.

5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page