top of page
  • info

Čo si pridať na terasu alebo balkón, aby bola šik?

Aj vy si radi skrášlite prostredie, aby bolo šik a vyzeralo moderne a príjemne? Poďme sa teda pozrieť na pár tipov, čo si pridať na balkón alebo terasu, aby ste vylepšili dizajn a celkovú atmosféru. V prvom rade treba zvážiť veľkosť priestoru. Aby ste ho nezapratali príliš a využili na maximum. Na podlahu si môžete umiestniť drevené terasové komponenty - dlaždice, ktoré nájdete v predajniach s podobným zameraním alebo podlahu na balkóny, aby ste vylepšili vzhľad a zjednotili priestor. Drevo je skvelým materiálom na podobné účely, už to vám pekne zlepší atmosféru. Podlahu už teda máme a teraz je potrebné vyriešiť sedenie. Pokiaľ chcete niečo moderné, komfortné a s relaxačným účinkom, zvoľte sedacie vaky. Dá sa vybrať s mnohých veľkostí farieb a tvarov a môžete si tak doplniť sedenie naozaj moderným a zároveň relaxačným sedením.


čo pridať na balkón


To, čo rozhodne nesmie chýbať sú rastlinky. Ak máte radi skôr kvety, vyberte si sezónne sadenice, aby vám robili radosť v každom období roka. Trvalky ostanú a letničky odkvitnú, môžete si zabezpečiť nestály kolobeh pekných kvietkov, ako to robia napríklad pred obchodnými centrami, kde nájdete stále pekné záhony kvetov, a to naozaj takmer po celý rok. Je to naozaj inšpirujúce takto si spestrovať svoje prostredie a balkón.


čo pridať na balkón

Samostatnou kapitolou sú potom bylinky. Tie môžu byť nielen okrasným prvkom, ale aj prakticky využiteľným komponentom vašej terasy. Dochutenie jedál čerstvými prísadami, ako sú napríklad bylinky je veľmi osviežujúce a urobí radosť, aj kvalitnejšie jedlo. Levanduľa zase vytvorí voňavú oázu a možno aj odplaší nejaký ten hmyz. Možností je mnoho. No a dekorácie, tie si môžete vymyslieť od výmyslu sveta. Od ručne vyrábaných na štýl prírody a udržateľnosti až po kúpené doplnky, ktoré môžu tvoriť zaujímavý akcent vášho balkóna a zlepšovať vám náladu pri každom pohľade.

Ak zariaďujete čajovňu alebo kaviareň pre mladých ľudí či študentov, alebo kútik pre deti jednou z možností, čo umiestniť ako sedenie sú aj sedacie vaky.

1 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page