top of page
  • info

Dizajnová posteľ je nádhernou dominantou spálne

Spánok je podstatnou časťou nášho dňa. Počas tejto fázy sa poriadne regenerujeme a organizmus naberá energiu na ďalší deň. Mnoho ľudí má však so spánkom často problémy. Nedarí sa im zaspať alebo sa počas noci budia. Príčiny sú rôzne, no často to býva napríklad aj stres a napätie. Je preto dobré nájsť si spôsoby relaxu, aké vám vyhovujú a aké vám uvoľnia telo i myseľ. Regenerovať sa fyzicky i mentálne je veľmi dôležité a treba si na seba naozaj nájsť čas. Jednou vecou, ktorá dokáže vylepšiť aj spánok je kvalitná posteľ a matrac postele. Investícia do tohto druhu nábytku rozhodne pomôže, aby sa vám spalo omnoho lepšie. Krásna čalúnená dizajnová posteľ, bude robiť v spálni príjemnú uvoľnenú atmosféru a rozhodne pomôže, aby ste sa cítili v izbe lepšie a komfortnejšie.


postele

Pokiaľ neviete, akú postele presne si vybrať, máme pre vás tip. Blanar postele sú dizajnovo atraktívne, moderne spracované a kúpiť si môžete aj skvelý matrac. Práve tvrdosť matraca je podstatná aj pre kvalitu spánku a pre to, aby ste mali vhodnú oporu chrbtice a kĺbov. Niekto potrebuje mäkší matrac a niekto zase tvrdší. Všeobecne sa dá povedať, že ideálnym matracom najmä pri bolestiach chrbta je stredne tvrdý matrac. Ten skvelo vyhovuje pri podobných zdravotných problémoch.


čalúnená posteľ

Objednať si posteľ a to dokonca online je naozaj veľkým krokom k pohodlnejšiemu spánku a útulnejšej spálni, ktorá môže byť vašou oporou na ďalšie dni a pokojný oddych, ktorý si treba naozaj dopriať. Drevené a k tomu čalúnené postele sú nielen dizajnovo veľmi atraktívne, ale aj robia mäkkú a útulnú atmosféru v spálni. Každý materiál má svoje vyžarovanie a energiu a drevo i látku sú pre spánok úplne ideálne. Každý dotyk s nimi pôsobí uvoľňujúcu a príjemne. Podstatné sú aj obliečky a posteľná bielizeň, ktoré by mali byť príjemné a môžete tiež voliť také vzory a farby, ktoré na bás dobre pôsobia. Pokiaľ máte so spánkom problémy, meňte posteľnú bielizeň častejšie.

4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page