top of page
  • info

Kompostovateľné sáčky sú efektívnym eko variantom!

Aj v domácnosti sa dá hospodáriť efektívnejšie a najmä ekologickejšie tak, aby sa podporovali trendy a myšlienky trvalej udržateľnosti. Trvalá udržateľnosť nie je len módnym výstrelkom, avšak je aj celosvetovým trendom, ktorý sa snažia nasledovať štáty, spoločenstvá a aj firmy. Prináša totiž víziu krajšej budúcnosti a bezpečného i pohodlného života. Je veľmi pekné, že sa tieto myšlienky ekológie a zeleného spôsobu života dostávajú aj do módnych trendov. Nájdeme ich v interiérovom dizajnérstve, oblečení a podobne. No a jednou z možností, ako ísť na tejto zelenej vlne a efektívne prispievať k trvalej udržateľnosti je aj používať kompostovatelne sacky u seba doma na odpad.


plasty

Kompostovateľné sáčky sú vyrobené z takých materiálov, že sa úplne bez problémov rozložia v prírode. Ide o čisto ekologický proces. Je pravda, že o niečo menej vydržia, ako čisto plastové sáčky, ale keď vezmete fakt, že sa úplne sami rozložia v komposte či prinajlepšom v prírode samotnej, je to veľký posun vpred smerom k menšiemu objemu odpadu a plastového odpadu.

Kompostovateľné sáčky sa vyrábajú v rôznych veľkostiach od malých vreciek na bio odpad, až po veľké vrecia, ktoré majú 80 litrový objem alebo 120 litrový objem. Všetky sú vyrobené z bio plastov, čo je naozaj výborné. Dajú sa používať nielen v domácnosti, ale aj vo firmách, ktoré s vreciami na odpad pracujú. Veľmi ušetríme prírodu. Tenšie sáčky treba plniť jemnejšie než sme zvyknutí u tých plastových, avšak technológie idú stále vpred a určite sa aj bio kompostovateľné vrecia na odpad spevnia ešte viacej. Dnes ich úplne v pohode využijete na všetko, čo je potrebné, a to nielen na vyhadzovanie bio odpadu. Zameňte ich všade tam, kde potrebujete plastový sáčok a vedzte, že míľovými krokmi takto jednoducho prispievate k lepšej a krajšej budúcnosti a čistejšej planéte.


kompostovatelne sacky na zber

4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page