top of page
  • info

Vyberajte si čisté prírodné oleje bez syntetiky. Telo ich lepšie prijíma!

Pokiaľ používate vonné olejčeky a kupujete si ich podľa vône a ceny, skúste sa zamerať aj na to, či sú prírodné, alebo majú aj nejaké tie syntetické zložky. V prípade esencií a esenciálnych olejov je rozhodne lepšie vyberať si tie, ktoré sú vyrábané a destilované z prírodných rastlín a materiálov. Sú pre človeka prijateľnejšie a organizmus ich vie lepšie spracovať ako synteticky vyrobené vône. Zvlášť v období alergií a smogu je potrebné dbať na to, aby ste si produkty i prostredie čo najviac chránili a vyberali. Pokiaľ neviete, kde si podobné oleje obstarať, môžete si pozrieť esenciálne oleje Naturshop.sk. E-shop sa zameriava na predaj prírodných produktov, prírodnej kozmetiky a medzi inými nádherne voňavými nájdete aj esenciálne vonné olejčeky.


aromaterapia v praxi

Pokiaľ ste ešte esenciálne oleje nepoužívali, rozhodne to vyskúšajte. Príjemná aromaterapia môže naozaj povzbudiť i pomôcť zároveň. Aromadifuzér je zariadenie, ktoré vám pomôže, aby ste mohli vôňu esenciálnych olejov cítiť v miestnosti a inhalovať. Medzi obľúbené vône patria – levanduľa, eukalypt, bergamot, mäta, citrón, pomaranč alebo borovica. Dokonca sa dajú aj zmiešať a vytvoriť nádherné vonné kompozície. Rozhodne to stojí za to vyskúšať. Niektoré silice vzduch aj skvelo vydezinfikujú svojimi antiseptickými látkami, ktoré obsahujú.

Dnes už má veľmi veľa ľudí alergiu na synteticky vyrobený parfum, vône, ktoré sa nachádzajú vo veľmi veľa konvenčných produktoch, pracích prostriedkoch, vôňach do auta do bytu a podobne. Pritom to všetko sa už dnes dá vyrobiť aj z prírodných zložiek a dokonca až tak, že nebudú obsahovať žiadne syntetické konzervačné látky. Konzervovať sa už dnes dá aj na prírodnej báze. Pokiaľ by ste si podobné produkty chceli prezrieť, kliknite na link v tomto článku a pozrite si ponuku na naturshop.sk. Rozhodne je skvelé, že už toľko produktov sa dá vyrábať ekologických a prírodných smerom k zvyšujúcemu sa trendu trvalej udržateľnosti vo svete.


vonné olejčeky
vonné oleje

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page